Inlägg

Hjälp oss med tips!

Snälla hjälp oss.

Vi har en dröm om att skapa ett läger för barn med autism och deras föräldrar/anhöriga.
Ett sommarläger för hela familjen där alla får sina behov mötta.
Vårt mål är att samla alla eldsjälar vi mött på vår väg och samla all deras kunskap, entusiasm och kreativitet och skapa ett retreat som utvecklar barnens sociala samspel, språk, lek och kommunikation. Som ger föräldrarna/de anhöriga kunskap, glädje, lugn, styrka och en massa kraft att återvända hem med.

Men vi behöver er hjälp!
Det här retreatet är till för er och därför är det viktigt för oss att få veta om detta är något ni skulle vara intresserade av att delta på. Vi skulle vilja veta vad ni skulle vilja få uppleva.
Vad skulle vara viktigt för er och ert barn. Hur många dagar ni skulle kunna tänka er att vara iväg.
Om ni skulle tycka det var okej för oss att träffa ert barn innan lägret och svara på en del frågor så att vi lär känna er lite innan så vi har den bästa förutsättningen och kunskapen att göra det så lätt och bra som möjligt så vi kan anpassa aktiviteterna efter deltagarna. Ett skräddarsytt läger.

Vårt mål är att samla in så mycket information som möjligt från er för att sen utefter det skapa världens bästa, roligaste och mest kreativa läger för barn med autism och deras anhöriga.

Vi vill att alla ska kunna delta oavsett ekonomiska begränsningar och kommer starta en förening inom kort och ansöka om bidrag för att kunna göra detta till verklighet.

Vi uppskattar all hjälp vi kan få. Alla tips, råd och tankar ni har är välkommet att skriva i ett pm här på fb eller till kontakt@alltomautim.se

 

retreat-österlen